Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!

Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Порекомендуйте корм для собаки
misterbicipsДата: Пятница, 25.10.2024, 12:27 | Сообщение # 1
Пользователи
Шукаю рекомендації щодо корму для мого активного пса, який потребує дуже поживної їжі. У нас метис хаскі та лайки, і він постійно в русі – грається, бігає, навіть полює на дрібну дичину під час прогулянок. Пробували різні корми, але то йому смак не підходить, то шерсть стає тьмяною, то шлунок реагує негативно. Хочеться знайти корм, який би забезпечив енергію, не мав зайвих добавок і сприяв здоров’ю шерсті та зубів. Що можете порадити?
LevchenkoДата: Пятница, 25.10.2024, 12:27 | Сообщение # 2
Пользователи
З активними собаками завжди є своя специфіка в харчуванні. Мій маламут, наприклад, на дешевих кормах взагалі страждав: шерсть лізла, апатія. Нам підійшли корми з високим вмістом білка і без зернових добавок – тварини краще засвоюють такі компоненти. Плюс важливо, щоб в складі було багато вітамінів і омега-кислот для блиску шерсті.
misterbicipsДата: Пятница, 25.10.2024, 12:27 | Сообщение # 3
Пользователи
Насправді, хочеться знайти універсальний корм, який не тільки би підходив по складу, але й смакував би псові. Важливо, щоб у лінійці було кілька смаків, бо він швидко починає вередувати, якщо одне й те саме. Як гадаєш, чи реально знайти щось із таким набором параметрів?
LevchenkoДата: Пятница, 25.10.2024, 12:28 | Сообщение # 4
Пользователи
Знайти корм, який би ідеально відповідав усім вимогам, – нелегке завдання, але можливо. Рекомендую звернути увагу на BonaCibo https://zooprostore.com.ua/bonacibo-dlia-sobak/ – це один із брендів, що поєднує баланс поживності з високою якістю інгредієнтів. В їхній лінійці є варіанти з куркою, ягням та навіть рибою, що особливо підійде для собак із чутливим травленням. Ці корми насичені білками й містять корисні добавки для підтримки енергії, здоров’я шерсті й суглобів. У нас із цим брендом шерсть блищить, а енергії вистачає на цілий день. Раджу подивитись на Зоопростор – великий вибір смаків і докладні описи кожного корму, щоб ви змогли підібрати оптимальний варіант.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: