Міксер
|
|
misterbicips | Дата: Вторник, 17.01.2023, 18:42 | Сообщение # 1 |
Пользователи
| Привіт, хто користується міксером? Хочу придбати більш сучасний, а то мій дуже вже не надійний. Допоможіть обрати той який буде приносити задоволення від приготування.
|
Offline |
| |
HzBoy | Дата: Вторник, 17.01.2023, 18:44 | Сообщение # 2 |
Пользователи
| Якщо полюбляєте готувати, то без надійного міксера вам не обійтися. З допомогою міксера перемішують і збивають вершки, тісто, пюре, коктейлі, яйця, соуси та інші продукти. Гарний помічник на кухні.
|
Offline |
| |
pechkin-1978 | Дата: Вторник, 17.01.2023, 18:48 | Сообщение # 3 |
Пользователи
| Серед великого різноманіття різних моделей буває важко вибрати найбільш підходящу. Варто консультуватися зі спеціалістами. У мене на кухні стоїть Moulinex, звичайно ціна на нього не маленька, зате в нього краще оснащення, найвища потужність, відмінні відгуки, лідер оглядів.
|
Offline |
| |
Levchenko | Дата: Вторник, 17.01.2023, 18:50 | Сообщение # 4 |
Пользователи
| Цитата misterbicips ( ) Привіт, хто користується міксером? Хочу придбати більш сучасний, а то мій дуже вже не надійний. Допоможіть обрати той який буде приносити задоволення від приготування. Цей «маленький помічник» прискорить процес приготування їжі, а великий вибір на сайті Алло https://allo.ua/ua/miksery/ допоможе придбати міксери у Вінниці з оптимальними характеристиками і гарними знижками. Зазвичай коли мені потрібно придбати щось із кухонної техніки завжди звертаюся в цей магазин. Мій міксер також звідси, купувала собі на день народження. Завдяки 375 Вт вбудованої потужності Bosch MFQ2600W легко справляється з будь-яким завданням.
|
Offline |
| |
kiris | Дата: Воскресенье, 22.01.2023, 09:47 | Сообщение # 5 |
Пользователи
| пригодится
Сообщение отредактировал kiris - Воскресенье, 22.01.2023, 15:15 |
Offline |
| |
eviktor463 | Дата: Пятница, 27.01.2023, 01:43 | Сообщение # 6 |
Пользователи
| Спасибо