Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!

Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи купляєте ви дерев'яні іграшки для дитини?
LevchenkoДата: Четверг, 27.06.2024, 01:39 | Сообщение # 1
Пользователи
Підкажіть, будь ласка, хто вже купував дерев'яні іграшки для своїх дітей? Мені дуже цікаво дізнатися, чи вони дійсно кращі за пластикові? Як ваші малюки реагують на них? Які саме іграшки ви обираєте? Думав придбати щось на день народження своєї доньки, але не впевнений, чи варто.
HzBoyДата: Четверг, 27.06.2024, 01:39 | Сообщение # 2
Пользователи
Так, ми купували декілька дерев'яних іграшок для нашої доньки, і вона їх дуже любить. Вони набагато приємніші на дотик, ніж пластик, і виглядають більш екологічно. Найбільше їй подобаються різні пазли та сортери. З останніх покупок особливо сподобалася гра "Календар Пташка". Ще хочу зазначити, що вони дуже міцні й довговічні.
LevchenkoДата: Четверг, 27.06.2024, 01:39 | Сообщение # 3
Пользователи
А які ще дерев'яні іграшки ви пробували? Мені цікаво, чи є серед них такі, що допомагають розвивати логіку або дрібну моторику? І ще, де ви їх купували? Хочеться знайти перевірений магазин, щоб не натрапити на підробку. Чи бачили ви якісь спеціальні іграшки для дівчаток?
misterbicipsДата: Четверг, 27.06.2024, 01:40 | Сообщение # 4
Пользователи
Цитата Levchenko ()
А які ще дерев'яні іграшки ви пробували? Мені цікаво, чи є серед них такі, що допомагають розвивати логіку або дрібну моторику? І ще, де ви їх купували? Хочеться знайти перевірений магазин, щоб не натрапити на підробку. Чи бачили ви якісь спеціальні іграшки для дівчаток?

Можу порекомендувати чудовий інтернет-магазин Ubee. У них великий вибір дерев'яних іграшок для дівчаток https://ubee.com.ua/catalog/filter?forgirls=1 наприклад, календар повітряна куля або дошки сегена, фігури, кольори. Ідеально підходять для розвитку логіки та моторики.

Також є різні пазли-сортери, наприклад, "Анатомія людини – дівчинка" та "Геометричні вкладки". Магазин пропонує офіційну гарантію на товари та швидку доставку по Україні, що дуже зручно.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: