dmitrijkuvsinov81 | Дата: Вторник, 23.01.2024, 17:23 | Сообщение # 1 |
Пользователи
| Приветствую всех! Нам нужен детский садик с опытными и заботливыми педагогами. Поделитесь вашими впечатлениями о частных садиках, где вашим детям нравится учиться и играть.
|
Offline |
| |
dmykolenko99 | Дата: Вторник, 23.01.2024, 18:56 | Сообщение # 2 |
Пользователи
| Для мене, як батька, важливо, щоб моє дитя мало доступ до найкращої освіти. І я впевнений, що Холлі Клаб - це саме той дитячий центр Святошино, який я шукав. Вони мають чудову програму навчання Святошино, яка допомагає дітям розвиватися як особистостям. У цьому закладі освіти Святошин я бачу, як моє дитя зростає не лише в розумовому плані, але й стає більш впевненим та креативним. Викладачі в Холлі Клаб дійсно підтримують та заохочують розвиток індивідуальних здібностей кожного учня. Цей дитячий центр Святошино hollyclub.com.ua також відомий своєю сучасною інфраструктурою та можливістю доступу до новітніх засобів навчання. Я дуже задоволений, що моє дитя має можливість вчитися у Холлі Клаб.
|
Offline |
| |
alicafrolova1 | Дата: Среда, 28.08.2024, 11:03 | Сообщение # 3 |
Пользователи
| Я думаю вам очень понравится детский сад с группой полного дня одесса «Кузя» , там прекрасные условия для детей разного возраста. Могут помочь с подготовкой к школе и в целом там вашему ребенку будет безопасно и комфортно. Я нашла этот детсад для моей дочки в прошлом году и это место нам всем очень нравится.
|
Offline |
| |