Вологий корм для собак!
|
|
a_sov | Дата: Среда, 17.01.2024, 12:44 | Сообщение # 1 |
Пользователи
| Вітаю, дорогі друзі-собаководи! Я розглядаю можливість перевести свою собаку на вологий корм і хотів би дізнатися вашу думку та досвід щодо цього. Чи варто віддавати перевагу вологому корму над сухим? Які переваги та недоліки має вологий корм? Чи є якісь конкретні марки або види вологого корму, які ви особливо рекомендуєте? Як це позначається на здоров'ї та самопочутті вашої собаки? Дякую заздалегідь за ваші поради та рекомендації!
|
Offline |
| |
HzBoy | Дата: Среда, 17.01.2024, 12:45 | Сообщение # 2 |
Пользователи
| Привіт! Вологий корм часто містить більше природної вологи, що добре для гідратації собаки. Однак він може бути дорожчим за сухий корм. Я б порекомендував комбінувати обидва типи корму.
|
Offline |
| |
kirilzhilenko80 | Дата: Среда, 17.01.2024, 12:45 | Сообщение # 3 |
Пользователи
| Також важливо дивитися на склад вологого корму, адже якість інгредієнтів дуже важлива. І не забувайте про регулярні ветеринарні перевірки, щоб переконатися, що раціон вашої собаки збалансований.
|
Offline |
| |
menigorek | Дата: Среда, 17.01.2024, 12:46 | Сообщение # 4 |
Пользователи
| Цитата kirilzhilenko80 ( ) Також важливо дивитися на склад вологого корму, адже якість інгредієнтів дуже важлива. І не забувайте про регулярні ветеринарні перевірки, щоб переконатися, що раціон вашої собаки збалансований. Вітаю, друзі-собаководи! Я нещодавно перевів свою собаку на вологий корм, і це було одне з найкращих рішень для нас. Вологий корм, на мою думку, забезпечує краще засвоєння поживних речовин та підтримує водний баланс організму. Я вибрав вологий корм для собак https://maudau.com.ua/category/volohyi-korm-dlia-sobak на сайті маркету Маудау, оскільки вони пропонують широкий вибір якісних кормів. На мою думку, переваги вологого корму полягають у його високій поживності та апетитності. Щодо недоліків, можливо, лише те, що він може бути дорожчим за сухий корм.
|
Offline |
| |
dogma911015 | Дата: Воскресенье, 27.10.2024, 12:41 | Сообщение # 5 |
Пользователи
| Мне кажется что для собак отлично подходит сухой корм
|
Offline |
| |
vladimirkreysa49 | Дата: Воскресенье, 27.10.2024, 12:44 | Сообщение # 6 |
Пользователи
| Переводить собаку на влажный корм — это решение, которое может принести много пользы, особенно если у вашей собаки есть проблемы с зубами или она не пьет достаточно воды. Влажный корм содержит больше влаги и может быть более привлекательным для собак, что особенно важно для капризных питомцев. Однако сухой корм тоже имеет свои плюсы, такие как более высокая концентрация питательных веществ и удобство в хранении. Если ваша собака страдает от избыточного веса, рекомендую обратить внимание в магазине зоотоваров ZVC на сухой корм для собак для похудения https://zvc.com.ua/ru/sobaki/kormlenie/suhoy-korm/. Такой корм поможет контролировать вес вашей собаки, обеспечивая при этом все необходимые питательные вещества. В любом случае, перед изменением рациона стоит проконсультироваться с ветеринаром, чтобы подобрать оптимальный вариант для вашего питомца.
|
Offline |
| |