Цитата misterbicips (
)
Привіт, друзі! Шукаю особливий торт для святкового заходу і не можу визначитися, де замовити його у Києві з доставкою. Можливо, хтось може порекомендувати кондитерську зі смачними тортами та надійною доставкою? Цікавлюсь різноманіттям смаків та оригінальним дизайном. Чекаю на ваші поради та враження.
Доброго дня! Я найбільше люблю власне приготовані домашні солодощі. Але якщо часу обмаль, тоді вже замовляємо на свята торти в кондитерських Києва. Мене найбільше вразили солодощі в кондитерській "Baker Street Bakery". Там можна купити дуже смачні торти https://bakerstreet.ua/catalog/torty з унікальним дизайном та вишуканими смаками, з доставкою по Києву. Їхні майстри творять справжні шедеври, які вражають не лише смаком, але і виглядом. Я замовляла там неодноразово, і кожен раз була вражена якістю продукції. До того ж, вони надають можливість налаштувати торт під ваші індивідуальні уподобання. Доставка завжди своєчасна і надійна. Тому, якщо ви шукаєте справжню вишуканість та смак, рекомендую звернутися саме до "Baker Street Bakery".